Nieuws

Nieuws: Droombaan gezocht

droombaan
Geschreven door Tessa

Zit je iedere dag te balen op kantoor, terwijl je gedachten afdwalen naar die avontuurlijke droombaan die je nooit gekregen heeft? Goed nieuws voor de reislustigen onder ons, je kunt nu solliciteren!

Wow Air heeft dé droombaan voor jou. Deze IJslandse luchtvaartmaatschappij is op zoek naar twee vrienden die samen op wereldreis willen. De vacature staat nu open voor reacties, dus waar wacht je nog op…?

Als je wordt uitgekozen mag je naar IJsland verhuizen om vanuit daar de wereld over te gaan reizen. Om het extra leuk te maken, mag je ook nog je beste vriend(in) meenemen!

Deze toffe job duurt zo’n drie maanden en heeft als doel het vastleggen van de 38 bestemmingen die de IJslandse luchtvaartmaatschappij aandoet. Heb je globetrotter ambities dan laat je deze kans natuurlijk niet schieten en solliciteer je natuurlijk direct.

Over de schrijver

Tessa

Reizen is mijn passie! Al jaren reis ik als studente de wereld over om culturelen schoonheden te bewonderen. Daarnaast deel ik graag mijn verhalen met jullie op reistipseuropa.nl!

Plaats een reactie