Nieuws

Nieuws: Schiphol App (Gratis)

schiphol
Geschreven door Tessa

Dit is de officiele applicatie van Amsterdam Airport Schiphol. Met deze applicatie kun je alle (actuele) aankomende en vertrekkende vluchten bekijken. Van vandaag, gisteren en morgen. Je kunt ook (push) notificaties ontvangen over statusverandering(en) in de door jouw geselecteerde vlucht. Samen met alle praktische Schiphol-reisinformatie biedt deze applicatie alles wat je nodig hebt om vanaf Schiphol zonder stress op reis te gaan.

Vluchten

In dit gedeelte kun je alle vertekkende en aankomende vluchten bekijken. Van vandaag, gisteren en morgen. Ook kun je zoeken naar vluchten op basis van bestemming, vluchtnummer, airline of tijd.

Planner

Als je een vlucht aan de planner toevoegt, heb je over deze vlucht altijd alle actuele vluchtgegevens bij de hand. Ook krijg je (push) notificaties als er iets verandert in de status van je vlucht.

Shopping

Hier kun je de laatste See Buy Fly-aanbiedingen bekijken en eventueel vrijblijvend reserveren.

Plattegrond

De plattegrond toont de aankomst- en vertrekhallen. Je kunt zoeken op categorie of naar een specifieke winkel, bar of restaurant. Je kunt ook gewoon door het totaalaanbod heen bladeren om te zien wat Schiphol allemaal te bieden heeft.

Downloadbaar voor iOS en Android!

Over de schrijver

Tessa

Reizen is mijn passie! Al jaren reis ik als studente de wereld over om culturelen schoonheden te bewonderen. Daarnaast deel ik graag mijn verhalen met jullie op reistipseuropa.nl!

Plaats een reactie