Reistips

Eenoudervakanties

Geschreven door Linda

Als alleenstaande ouder kan je meestal wel wat hulp gebruiken. Wanneer je op vakantie wil, is het fijn als er rekening wordt gehouden met je situatie. Om deze reden zijn er speciaal voor alleenstaande ouders singlereizen in het leven geroepen. Zo kan je een echt relaxte vakantie tegemoet gaan met gelijkgestemden.

Heb je een kind, baby of puber en is je relatie (net) gestrand? Voor elke categorie zijn er eenouderreizen. Zo kan je eenvoudig met ouders die in dezelfde situatie zitten op reis. Niet alleen leuk voor jou, maar ook voor je kind(eren). Op deze manier hebben zij ook direct vriendjes en vriendinnetjes waarmee ze op pad kunnen in het buitenland.  

Zoek een reis die bij jou en je kid(s) past en ga samen met gelijkgestemden op een leuke en relaxte reis. Door voor een reisbureau te kiezen dat focust op eenoudervakanties heb je gegarandeerd een geslaagde vakantie. Maak je je zorgen over het budget? Hier wordt vaak goed op gelet door de reisorganisaties en om deze reden zijn in verschillende prijscategorieën eenouderreizen te vinden.

Eenoudervakanties worden zowel dichtbij huis georganiseerd als wat verder weg. Van Zeeland tot Turkije, als alleenstaande ouder hoef je echt niet in Nederland te blijven. Kies de bestemming die jou en je kind aanspreken en maak samen met andere eenoudergezinnen er een super vakantie van!     

Over de schrijver

Linda

1 Comment

Plaats een reactie